Vacatures (3)

Plaatser(s) waterdichting: een buitenjob die kan tellen - regio Laakdal (1) en Kruishoutem (2)

Ben jij een buitenmens die houdt van afwisseling, klaar om gepassioneerd te raken door waterdichting, jezelf te ontplooien tot een ware specialist en met de nodige verantwoordelijkheidszin in team te werken?

Dan hebben wij een prachtjob voor jou!

Plaatser DPP


Distri Pond is momenteel op zoek naar een plaatser waterdichting die het technisch team van Distri Pond Projects kan versterken.
Distri Pond Projects beschikt over een grensverleggende expertise in het waterdicht maken van vijvers en opslagbekkens. Zij bieden tuinaanleggers en -architecten technische ondersteuning op de werf voor het plaatsen van Firestone PondGard EPDM folie, het uitwerken van naadverbindingen, buisdoorvoeren, verlichting, hoeken, trappen, enz.


Jobinhoud:

  • Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van Firestone EPDM folie in vijvers en (water)opslagputten of het uitvoeren van kleine herstellingen, zowel bij bedrijven als bij particulieren. 
  • Je werkt doorgaans in een klein team van 2 personen en staat zelf in voor het nodige materiaal en het laden en lossen hiervan. Je krijgt hiervoor een bestelwagen ter beschikking.
  • Plaats van tewerkstelling is regio Vlaanderen en gedeeltelijk Wallonië. Je dagelijkse vertrekplaats bevindt zich in Laakdal of Kruishoutem.  


Beantwoord jij aan volgend profiel?

  • Je bent handig, matuur, service-minded (contact met klanten), je beschikt over een dosis gezond verstand en verantwoordelijkheidszin, je bent een teamplayer die goed kan samenwerken met zijn teamcollega.
  • Je bent bereid om je flexibel op te stellen m.b.t. werktijden (seizoensgebonden en volgens weersomstandigheden).
  • Enig inzicht in het lezen van een tuinplan is een pluspunt. Je hebt geen medische beperkingen zoals rugklachten die je beletten om je job naar behoren uit te voeren.
  • Dichtbij je vertrekplaats (Laakdal of Kruishoutem) wonen is een plus.


Je krijgt een doorgedreven opleiding en een interessante verloning. Je komt terecht in een gemotiveerd team van collega's.

 

Hebben we je interesse gewekt?

Aarzel dan niet om ons meteen te contacteren (📞013/ 61 88 70)
of je CV te bezorgen via onderstaande knop.

Stuur ons je CV en motivatie !